Zomerspelweek Jubbega-Hoornsterzwaag

Rene Jelsma

De Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag komt er weer aan!

Ook in 2018 organiseert een groep vrijwilligers, onder begeleiding van Caleidoscoop, de Zomerspelweek voor kinderen uit Jubbega/Hoornsterzwaag en omstreken in de bossen van Sparjebird. Het thema dit jaar is middeleeuwen! Tijdens deze week gaan we onder andere hutten bouwen, spelletjes spelen, knutselen, een voorstelling voor de ouders maken en nog veel meer!

Zoals ieder jaar is de Zomerspelweek in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus.
De kosten per kind zijn € 2,50 per dag.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom! Ben je 13 jaar? Maar zat je afgelopen schooljaar wel in groep 8 dan mag je ook nog komen!

Tijdens de Zomerspelweek worden jullie met de bus naar het bos van Sparjebird gebracht. De vertrektijden van de bus staan in de folder van de zomerspelweek die uitgedeeld is op de scholen, bij de Coop ligt en is te vinden op de facebookpagina van zomerspelweek jubbega hoornsterzwaag.

De opgave vindt plaats door middel van een inschrijfformulier die met de folder is uitgedeeld of op te vragen is via servicezsw@outlook.com, deze graag ingevuld inleveren op de eerste dag (maandag 27 aug) bij de blokhut samen met het deelnamegeld.

Contact: Voor vragen of informatie kunt u bellen met Anja Koehoorn 06-52327596.