Paasvuur Oude Groningerweg

Paasvuur Oude Groningerweg Ook dit jaar wordt aan de Oude Groningerweg op het land van de familie Jelsma weer een paasvuur door de buurtverenigingen “de Skoatterstreek” en “de Takomst” georganiseerd. Op 1 april (1e paasdag) zal het vuur vanaf ongeveer half acht worden aangestoken. Voor leden van de buurtverenigingen is het brengen van hout kosteloos, voor overigen wordt een kleine … Read More

Nieuwe huurder vervenershuisje

Het bestuur van plaatselijk belang heeft een nieuwe huurder voor het vervenershuisje (kleine huisje bij de dikke boom) gevonden. De bedoeling is dat Wendy Buursma het huisje tot het einde van het erfpachtcontract (mei 2021) in het huisje gaat wonen. In de Sa staat een uitgebreid verhaal.

Nieuwjaarsgift Plaatselijk Belang

Het bestuur van Plaatselijk Belang heeft besloten om dit jaar de nieuwjaarsgift te doneren aan de vrijwilligers die de mountainbike-tocht in en rond Jubbega organiseren.

Oproep vervenerhuisje een succes

Op onze oproep om een huurder te zoeken voor het vervenverhuisje heeft meer dan 15 reacties opgeleverd. Het bestuur van Plaatselijk Belang is momenteel bezig om alle reactie in kaart te brengen en hieruit een geschikte huurder te vinden. Als dit gelukt is, wordt u hierover ingelicht.

Gezocht: huurder voor het vervenershuisje

TE HUUR: we zijn op zoek naar een nieuwe huurder die goed op ons prachtige vervenershuisje kan passen. Gezien de grootte van het huisje is deze het meest geschikt voor 1 a 2 personen. De huurprijs is €203,62 per maand en het huurcontract zal sowieso per 01 mei 2021 eindigen aangezien het erfpacht dan voor Plaatselijk Belang afloopt. Interesse? Kom … Read More

Heerenveens dictee

Het bestuur van Plaatselijk Belang heeft ook dit jaar weer meegedaan aan het Heerenveens dictee.

1/10 Test

        Feest ergens zie lees verder–  

Voorjaarsvergadering

Op 14 maart zal om 19.45 de voorjaarvergadering van Plaatselijk Belang in de Kompenije zijn. Klik hier voor meer info.